lea's FotoPage

By: Jamaliah Musa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 6-Jul-2007 06:54 Email | Share | | Bookmark
Holiday kat Cameron Highland

kat ladang teh
gambo terkini lea n abg
Abang Sayang Ayang
View all 12 photos...
Setelah sekian lama tak update fotopages nie....tetiba jer ari nie terasa nak upadate plak...sajer jer nak anto kabo berita kat kawan2 semua...act bukannya tak nak update..tapi tak der citer yang menarik tuk di kongsi bersama....tapi kenangan ngan kawan2 semua tak pernah lupa pun...selalu ingat tau!!!! .
baru - baru nie pas balik dari KDC...kami g bercuti kat Cameron..wlaupun keje byk giler masa tu...tapi kami terpaksa g gak coz..dah lama tak g bercuti sama2....per2 pun seronok sangat...Thanks Abang...!!!!!! Ayang sayang sangat kat Abg.... nanti kita g jln2 g erk..
nie antara gambo2 kami kat sana.....


Thursday, 26-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gambo hantaran lea bg kat abg...

gambo 1
lagi gambo hantaran
gambo 2
View all 4 photos...
nie antara gambo hantaran2 yang lea bagi kat abg....yang lain tu..tak sempat nak ambik..


Wednesday, 25-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
majlis Persandingan kami Azlin n Lea 10 April 05

ngan ida-(pengapit last minute)
ngan a'a..sian kat ko...jadi photographer jem..
lagi ngan a'a
View all 11 photos...
gambo 2 kat sini plak masa majlis persandingan kami... time kasih banyak2 pada kawan2, student2 lea.... n tetamu lain yang sudi datang ke majlis kami..sayang korang!!!!!!! ....wat Ida n A'a ..thanks a lot...


Tuesday, 24-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
masa nikah 9 April 05- kul 6.00pm>

lea ngan abg masa lepas nikah
lea ngan abg...
kat depan masjid...lepas sudah nikah
View all 7 photos...
nie antara gambo2 masa lepas nikah....alhamdulillah Allah makbulkan segala perancangan n impian kami..semoga jodoh kami berkekalan hingga akhir hayat n semoga ikatan yang kami bina sentiasa mendapat rahmat dan petunjuk dari Allah SWt..InsyaAllah..lea sayang abg.,,!!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net